FAQ

FAQ - Veelgestelde Vragen

Heb je interesse om te basketten?

Ben je tussen de 5 en 21 jaar oud en heb je interesse in basketbal?

Kom dan gerust eens langs om te kijken of doe vrijblijvend eens een training mee.Indien basket echt iets voor jou is, laat het zeker weten aan de coach of neem contact op met ons secretariaat ( secretariaatsobabee@gmail.com )

Ben je ouder dan 21 jaar?

Dan ben je geen jeugdspeler meer, maar dan kom je in de categorie “Senior” terecht. We hebben daarvoor ploegen die spelen onder de VBL maar ook bij KAVVV (vriendenclubs). Indien je hiervoor interesse voor zou hebben, zal je eerst je gegevens moeten doorsturen naar onze secretaris ( secretariaatsobabee@gmail.com )

Hoe schrijf ik me in?

Als je beslist hebt om een sportieve uitdaging aan te gaan bij Sobabee, zal onze secretaris je graag te woord staan voor de verder opvolging van de inschrijving. We geven je dan een inschrijvingsformulier en de verduidelijking van het huishoudelijk reglement. Na betaling van je lidgeld zal het formulier worden doorgestuurd naar Basket Vlaanderen en ben je na een kleine week aangesloten bij de Sobabee familie.

Wat te doen bij een sportongeval?

Als je een sportongeval hebt opgelopen tijdens een activiteit van onze club moet er een aangifteformulier ingediend worden binnen de 8 dagen!

Deze documenten moeten volledig ingevuld en ondertekend bezorgd worden aan onze Cel Verzekeringen ( admsobabee@gmail.com )

-         Deze documenten kan je vinden in de licentieboek van het team, maar deze zijn ook te vinden op de website onder de sectie “Info > Documenten”

-         Na de controle van het document wordt dit opgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij (Ethias)van Basket Vlaanderen

-         Na registratie krijgt de gekwetste rechtstreeks het dossiernummer als ontvangst melding teruggestuurd naar zijn/haar thuisadres

De verdere opvolging van het dossier gebeurt ook direct tussen Ethias en de gekwetste speler. Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij de mensen van ons administratieteam (admsobabee@gmail.com )